MENU
Aula_close Layer 1

Menu

Menu:

 

UGE 9 :

Mandag d 1 marts : Kylling salat med hjemmebagt grovbrød.

Tirsdag d 2 marts :  Falafler med bulgur salat.

Onsdag d 3 marts : Tærte med fisk og grøntsager og et stykke frugt.

Torsdag d 5 marts : Pita brød med forskellig lækker fyld.

Fredag d 6 marts . Kød på spyd med broccoli salat og et stykke frugt.

UGE 10.

Mandag d 8 marts : Sandwich med oksefrikadelle og kålsalat og et stykke frugt.

Tirsdag d  9 marts : Bagekartoffel med fyld af grøntsager og dressing ( Vegetar ).

Onsdag d 10 marts . Pasta salat med grovbolle  ( Vegetar )

Torsdag d 11 marts . Fiskefrikadeller med stegte bådkartofler og råkost.

Fredag d 12 marts . Stegte kylling lår med bulgursalat.

UGE 11.

Mandag d 15 marts . Stegt torsk med grøntsags risotto og et stykke frugt.

Tirsdag d 16 marts: Gammeldags æggekage med purløg og rugbrød.

Onsdag d 17 marts: Nudelsalat med en grahamsbolle. ( Vegetar).

Torsdag d 18 marts : Panini med kalkun og gnavegrønt.

Fredag d 19 marts . Pandekage med pulled turkey og et stykke frugt.

BON APPETIT