Menu:
UGE 9 :
Mandag d 1 marts : Kylling salat med hjemmebagt grovbrød.
Tirsdag d 2 marts : Falafler med bulgur salat.
Onsdag d 3 marts : Tærte med fisk og grøntsager og et stykke frugt.
Torsdag d 5 marts : Pita brød med forskellig lækker fyld.
Fredag d 6 marts . Kød på spyd med broccoli salat og et stykke frugt.
UGE 10.
Mandag d 8 marts : Sandwich med oksefrikadelle og kålsalat og et stykke frugt.
Tirsdag d 9 marts : Bagekartoffel med fyld af grøntsager og dressing ( Vegetar ).
Onsdag d 10 marts . Pasta salat med grovbolle ( Vegetar )
Torsdag d 11 marts . Fiskefrikadeller med stegte bådkartofler og råkost.
Fredag d 12 marts . Stegte kylling lår med bulgursalat.
UGE 11.
Mandag d 15 marts . Stegt torsk med grøntsags risotto og et stykke frugt.
Tirsdag d 16 marts: Gammeldags æggekage med purløg og rugbrød.
Onsdag d 17 marts: Nudelsalat med en grahamsbolle. ( Vegetar).
Torsdag d 18 marts : Panini med kalkun og gnavegrønt.
Fredag d 19 marts . Pandekage med pulled turkey og et stykke frugt.
BON APPETIT